vecka 8

     ______________________________________

Måndag

Timjan och citron marinerad kycklingfilé serveras med örtyoghurt och stekt potatis
Kantarellgratinerad fiskfilé serveras med hummersås och kokt potatis
Pasta med skaldjur i mustig tomatsås

Tisdag

Biffar fyllda med oliver serveras med pestosås samt klyftpotatis
Pepparrotsbakad fiskfilé serveras med broccoli, limesås och krossad potatis

                             Pasta med kyckling, purjolök och annans samt ingefära- och currysås

Onsdag

Chilimarinerad fläskfilé serveras med rödvinssky, morots-ztatziki samt råstekt potatis

Husets fiskbiffar serveras med potatis och spenat-mos samt skirat smör

Pasta med salsicha i chiligräddsås

Torsdag

Biff ala Lindström gjord på kalvfärs serveras med gräddsås, lingon och potatismos

Panerad fiskfilé serveras med kapris-majonnäs och kokt potatis
Pasta med gorgonzola, ruccola och valnötter

Fredag

Ostpanerad schnitzel serveras med rödvinsås och stekt potatis

Fisk och skaldjurgryta serveras med husets aioli och kokt potatis

Lasagne al forno serveras med tomat och rödlökssallad

Veckans sallad

Sallad med kyckling, mozzarella och honungsvinägrett

Veckans Pizza

Vesuvio (tomat, mozzarella, skinka)

Pepe (tomat, mozzarella, paprika och ananas)

_

V.9

Måndag
Baconspäckad köttfärslimpa serveras med cherrysky, broccoli och stekt potatis

Panerad fisk serveras med senapssås, sparris och kokt potatis

Pasta med italiensk kokt skinka och grönsaker i tomatsås
Tisdag

Citronmarinerad kycklingfilé serveras med ljummen bulgursallad och fårostkräm
Cajun och rosépepparstekt laxfilé med gräslökshollandaise och dillslungad potatis

Pasta fläskfilé, karljohansvamp och cocktailtomater i chiligräddsås
Onsdag

Glaserad fläsknoistette serveras med gorgonzolasås och råstekt potatis

Havets wallenbergare serveras med skaldjurskräm, gröna ärtor och potatismos

Pasta med lax och broccoli i gräddsås
Torsdag
Köttbullar med smak av basilika serveras med mustig tomatsås och potatismos

Parmesangratinerad fisk med krossad potatis, citronsås och picklade morötter

Pasta med kyckling och rödlök serveras med krämig gräslöksås
Fredag
Fläskfilé marinerad i citron, vitlök och persilja samt grappasås och råstekt potatis

Bonarellis fisk och skaldjursgryta med aioli
Lasagne al Forno serveras med tomat och rödlökssallad

Veckans sallad

Sallad med salami och fetaost

Veckans Pizza

Vesuvio (Tomat, mozzarella, skinka)

Pomodori (Tomat, mozzarella, skinka och färska tomater)

 

|Med reservation för ändringar|

_______________________________________________________________________________

Dagens lunch inkl. bubbelvatten, sallad, smör, bröd, kaffe och kaka 95: - flaskdryck 10:-
Dagens avhämtning utan dryck 85:- flaskdryck 10:-
Stämpelkort Avhämtning 765: - Stämpelkort servering 855:-
Dagens lunch serveras mellan: 11.00-14.30

Bonarelli Ristorante Italiano | Huskvarnavägen 48 | 554 54 Jönköping | Telefon 036-100 770